NaProTechnológia orvos

dr. Antritter Zsófia

dr. Antritter Zsófia

dr. Antritter Zsófia
NaProTechnológia orvos

2011 óta dolgozom szülész nőgyógyászként a II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán, szakvizsgámat 2016-ban szereztem. Az általános szülészeti és nőgyógyászati praxis mellett NaProTechnológiával foglalkozom 2014 óta folyamatosan.

Meddőségi kivizsgálás, tanácsadás, szülésvezetés képezi szakterületem fő részét, melyet örömmel és szeretettel végzek. Az alapos és részletes kivizsgálás híve vagyok, ezzel találkozhatnak pácienseim is a rendelés során. Küldetésemnek érzem a gyermekáldás elősegítését, a várandósság követését és a szülés levezetését.

Heti két rendelésen tudom fogadni pácienseimet:
Hétfő délután: Medica Bella Budapest, XII. Fodor utca 71., bejelentkezés: +36305533179.
Csütörtök délután: Genium Med., Budapest, XIV. Thököly út 137., bejelentkezés: +36705456120

Vélemények

„Számomra ez a módszer és Zsófi segítsége tökéletes kombináció volt. Már maga az önmegfigyelés is nagyon hasznos, de ami miatt bárkinek őszintén ajánlanám, hogy vágjon bele, az az oktatóval való folyamatos személyes kapcsolat, ami mind orvosi, mind lelki szempontból hihetetlenül sokat számít. Ha valaki hozzám hasonlóan hosszabb próbálkozás után babára vágyik, de szeretné mindig tudni, hogy mi zajlik éppen a testében, a kezelésében, szeretné feltenni a kérdéseit, megbeszélni a bizonytalanságait és ha szükséges, orvosi segítséget kapni, akkor Zsófi a tökéletes választás. 27 hetes boldog kismamaként javaslom mindenkinek, hogy ne várjon, hanem mielőbb tegye meg az első lépést!”

Zsófi (30) – Budapest

„Dr. Antritter Zsófiát egy nagyon kedves, segítőkész és lelkiismeretes embernek ismertem meg.Odafigyel a betegre és az emberre is egyaránt. Igyekszik maximálisan körbejárni az adott problémát és minden lehetőséget figyelembe véve keresi a megoldást. Minden érdeklődőnek csak ajánlani tudom, hogy forduljon hozzá bizalommal.”

Adrienn

„Miután férjhez mentem és aktuálissá vált a gyermekvállalás, érdeklődéssel kerestem az interneten olyan lehetőségeket, amelyek segítségével optimalizálni lehet az „időzítést”, a legnagyobb esélyt megadva ezáltal a fogantatásnak. Így ismertem meg többféle természetes családtervezési módszert, de ezek egyike sem hozott áttörést esetemben arra tekintettel, hogy a tavalyi évben nálam diagnosztizált endometriózis további speciális szakértelmet és megoldást igényelt. Hitem szerint nem a véletlennek köszönhetem, hogy egyáltalán tudomást szereztem a Naprotechnológia és a hozzá kapcsolódó Creighton módszer létéről, és nagyon örülök annak, hogy nem „csak” egy, a témába magát mélyen beleásó oktató, hanem egyben egy nagy tudású szülész-nőgyógyász orvos adta át nekem ezzel kapcsolatos ismereteit. A Creighton módszert 2014 júliusa óta tanulom Antritter doktornőnél, és ezalatt az egy év alatt megtörtént a csoda: nem csupán várandós lettem, hanem azt is elmondhatom, hogy minden egyes találkozás elé örömmel nézek, az orvosoknál olykor megélt fehér-köpeny effektus nélkül.Ennek oka pedig egyértelműen az a mindig pozitív, empatikus és bátorító személyisége, amely alapvetően nem a tudás nagyságától vagy az életkortól függ, hanem olyasvalami, amivel ritkán találkozik az ember: érzelmi intelligencia és emberség. Ez az együttérző emberség segített túlélni a nehéz pillanatokat kisbabánk elvesztésekor, és ez a bátorító mellettünk állás ad további erőt és új reményt, hogy ne adjuk fel.A módszert nagyon könnyű nála elsajátítani, mert egyszerűen, érthetően, kedvesen és segítőkészen magyaráz.Az életet valóban értéknek tekinti, az emberrel mindig tisztelettel és szeretettel bánik.Örömmel tanulok tőle, és remélem, egyszer még nála élhetem át az életadás csodáját.”

A Férjem ezt a küldi:

„Dr. Antritter Zsófiát körülbelül egy éve ismertem meg a Creighton-módszer kapcsán, és aki a szülész-nőgyógyászom is, rendkívül készséges, figyelmes, kedves, tapintatos, empatikus, lelkiismeretes, együttérző, jólelkű, az életet és a másik embert tisztelő és védő, kiváló szakember.”

R. Andrea és férje

További NaProTechnológia orvosok

dr. Antritter Zsófia

dr. Bakos Marcell
NaProTechnológia orvos

[gravityform id="8" name="dr. Tóth Ágnes" title="false" description="false" ajax="true"]

Vélemények

További NaProTechnológia orvosok