Dervarics-Boros Ágnes

Dervarics-Boros Ágnes

FCP, oktató

Bővebb információt szeretne?

Örömmel válaszolok kérdéseire !
  Vélemények

  _

  „Hihetetlen jó ez a módszer! Önmagam megfigyelése elképesztően sok dologra világított rá. Sokkal testtudatosabb lettem. A módszernek köszönhetem, hogy felfedeztem egy komoly nőgyógyászati problémát, s időben megkezdődhetett a betegség kezelése.”

  „Körülbelül egy éve kezdtük el párommal alkalmazni a Creighton Módszert, a várandósság elkerülése, valamint a női biológia működésének alapos megismerése, megértése, és nyomon követése céljából.
  Fontos szempont volt, hogy lehetőség szerint kerüljük a mesterséges anyagok használatát (például a fogamzásgátló), amely szabályozza a női test működését, kémiai úton beavatkozik annak működésébe, holott az önmagától is tudja mi a dolga. Nem is beszélve annak (esetleges) káros következményeiről.
  Egy év után kijelenthetem, ma már magabiztosan alkalmazzuk a módszert. Számomra felemelő élmény, hogy kvázi kommunikál velem a testem, csak figyelnem kell a jelekre. Jelzi, ha valami nincs rendben, például ha huzamosabb stressz nyomása alatt vagyok. Ugyanakkor a kiegyensúlyozott életmód is nyilvánvalóan kitűnik a táblázatból.
  Mit adott nekem mint nő? Harmóniát, a testemmel, a nőiességemmel.”

  „Nagyon jó dolognak tartom megismerni a saját biológiámat.
  A Creighton Módszer segítségével, egészségügyi problémák ellenére, lelki terhek nélkül, ma már egy csodálatos kisfiú édesanyja lehetek.”

  „Eddig az orvosi vizsgálatok során folyton azt a visszajelzést kaptuk, hogy minden jól működik nálunk. A megmagyarázhatatlan eredetű meddőség kategóriába soroltak bennünket. A Creighton Módszer alkalmazása során viszont már az első ciklusokban fény derült arra, hogy igenis vannak problémák. Végre válaszokat kaptunk, és ennek megfelelő kezelés kezdődhetett!”

  „Új megvilágításba került a testem működése, az egészségemre való odafigyelés. Miért nem tanítják az ilyesmit biológia órán?”

  „Számunkra nagy könnyebbség, hogy a módszer nem jár hőmérő használatával. Így is teljesen világos mi történik a szervezetemben.”

  „Ajánlom fiatal pároknak, hiszen amellett, hogy figyelnek a női test természetes működésére, a párkapcsolatot is erősíti a konzultációkon való közös részvétel, vagy a táblázat mindkét fél részéről történő nyomon követése. Megannyi kérdésre választ kapnak, amelyek lehet hogy fel sem merültek volna, ha nincs ez a közös program. A konzultációk mindig jó hangulatban telnek, minden kérdésre választ kapunk, és mindig tanulunk valami újat.”