Mire? – a CrMS alkalmazási területe

Mire? – a CrMS alkalmazási területe

_

A mai rohanó világunkban a női egészséggel és a családtervezéssel kapcsolatban nagyon sokrétű igény merül fel. A CREIGHTON MODEL FertilityCareTM Módszer ezen igényekre megfelelő választásokat kínál, mindeközben pedig az egyén, a pár, a család szellemi és lelki egészségét is gazdagítja.

Olyan válaszokat kínálunk a nőknek (és párjuknak) az egészségükkel kapcsolatosan felmerülő kérdéseikre, amelyek az eddig megszokottaktól egészen eltérőek.

Programjaink a következő témákban nyújtanak információt:

  • a várandósság természetes módon történő elkerülése vagy elérése,
  • reproduktív egészség megőrzése,
  • testünk természetes úton történő megismerése, megértése.

A CREIGHTON MODEL FertilityCareTM Módszer valódi családtervező, és nem fogamzásgátló eszköz, hiszen nem korlátozza a termékenységet, hanem a termékeny és terméketlen napokról ad pontos, megbízható információt.

Ennek ismeretében mindenki szabadon dönthet arról, hogy az adott napon várandósságot elérni vagy elkerülni szeretne.

99,5%-os hatékonysági mutatójával ugyanolyan jó, vagy sokkal megbízhatóbb, mint a piacon található többi fogamzásgátló szer és eszköz, ugyanakkor teljesen természetes, mellékhatások nélkül működik, nem borítja fel a női szervezet természetes ökológiáját.

Számtalan előnye mellett a pár kapcsolatára is pozitív hatást gyakorol, a családtervezés felelőssége nem kizárólag az egyik fél vállán nyugszik, egyformán vonatkozik a házaspár mindkét tagjára, megerősödik a lelki összhang, fejlődik a kommunikáció.