NaProTechnológia

NaProTechnológia

_

CREIGHTON MODEL FertilityCareTM Módszer az emberi termékenység és női egészség szempontjából kiemelkedően fontos biológiai jelek megfigyelésén alapul.

Ezen biológiai jelek alapján megállapítható, mikor vagyunk termékenyek vagy terméketlenek. Ugyanakkor, az esetleges nőgyógyászati rendellenességekre szintén ezek a jelek hívhatják fel figyelmünket.

Ezáltal válik lehetővé fogamzóképességünk, valamint nőgyógyászati egészségünk megfigyelése és megőrzése, és ez a kiindulópontja a NaProTechnológia® néven ismert reprodukciós tudománynak.

NaProTechnológia® a reprodukciós rendszerünk természetes ritmusával tökéletes összhangban működik. Amikor ez a rendszer nem megfelelően funkcionál a NaProTechnológia® a testi folyamatokkal együttműködésben értékeli a kialakult állapotot, kezeli a hiányosságokat, rendellenességeket, fenntartja az emberi szervezet ökológiáját anélkül, hogy a természetes termékenységet korlátozná.

NaProTechnológia® tehát a női ciklust feltérképezve találja meg a reproduktív rendszer betegségeit, és gyógyítja azokat. Meddőség, vetélések, menstruációs fájdalmak, policisztás petefészek szindróma, endometriózis, szülés utáni depresszió, koraszülés és még számtalan rendellenesség orvosolható a CREIGHTON MODEL FertilityCareTM Módszer és a NaProTechnológia® együttes használatával.

NaProTechnológia® (természetes reprodukciós technológia) egy új reprodukciós tudomány, amely a hangsúlyt a helyes diagnosztikára és a hatékony gyógyításra helyezi. A gyógyítás során a nőgyógyászat, az endokrinológia és a sebészet legmodernebb eredményeit ötvözi és alkalmazza.

Hivatalos NaProTechnológia®-t végzett orvosaink: dr. Tóth Ágnes, dr. Bakos Marcell és dr. Vizer Anna.