Schaffler Orsolya

Schaffler Orsolya

FCP, oktató

2017

Egész évben sok párral dolgoztam együtt, akik megtanulták a Creighton Módszer alapján figyelni a ciklusukat. Nagy örömömre a VI. Pál Intézetben megszereztem az okleveles oktatói bizonyítványt.

2013

FCP-ként számos klienssel dolgoztam. Legtöbben a Creighton Módszert azért tanulták, hogy utána a táblázat alapján NaProTechnológiában jártas orvos elkezdhesse pontos kivizsgálásukat illetve a gyógyítást. Többnyire évek óta szerettek volna kisbabát, kipróbáltak rengeteg egyéb módszert, sikertelenül, de voltak olyanok is, akik bizonyos módszereket erkölcsi megfontolásból eleve kizártak.

2013-ban voltak olyan klienseim is, akik a Creighton Módszert családtervezésre tanulták, mert néhány éven belül több kisbabájuk is született.

2012

CrMS oktatói képzés jegyében telt. Novemberben sikeres záróvizsgát tettem.

2011

Novemberben megkezdtem tanulmányaimat a VI. Pál Intézet által szervezett képzésen. Az elméleti oktatás első részét a NaProTehnológia európai központjának tekintett Galway-ben teljesítettem.

Bővebb információt szeretne?

Örömmel válaszolok kérdéseire !
  Vélemények

  _

  Ez egy rendkívül egyszerű és hasznos módszer a házaspárok, jegyesek vagy egyedülálló nők számára, hogy megismerjék és képesek legyenek figyelemmel kísérni termékenységüket és nőgyógyászati egészségüket…
  Köszönjük Orsi minden segítségedet, türelmes magyarázataidat és a sok hasznos tanácsot!!

  És sok sikert kívánunk mindenkinek!!!”

  Brigi, 34

  „Ezeket eddig miért nem mondta el nekem senki a feleségemről???”

  Lajos, 30

  „Köszönjük Orsi a türelmes és érthető magyarázatokat, már sokkal jobban értem, amiről az orvos beszél!”

  Éva, 37

  „Orsi, te mindig fölvidítasz, sokat jelent, hogy tudom, hogy te tényleg tudod, miről beszélek!”

  Réka, 35

  „Szerintem ezt nekünk gimnáziumban meg kellett volna, hogy tanítsák…!”

  Zita, 39

  „Nagyon örülök, hogy megismertünk téged és a módszert is. Tetszik, ahogy és amit tanítasz, csak azt az egyet sajnálom, hogy nem találkoztunk évekkel korábban. Rengeteg fájdalom és csalódás kimaradhatott volna az életünkből. De most veled tanulva tele vagyunk reménnyel és várakozással és
  még ugyan nem fogant meg a kisbabánk, de érezzük, hogy most a jó úton haladunk!”

  Ágnes és Tibi

  „Nem is tudtam, hogy Kata csak 5-6 napig termékeny egy ciklusban! Kár, hogy nem tudtuk hamarabb, nem szedtünk volna éveken keresztül fogamzásgátlót!”

  Zsolti, 40