Tamás Eszter

Tamás Eszter

FCP, oktató

 • Telefon:+36 30 510 5508
2015

CREIGHTON MODEL FertilityCare Practitioner – certification

A sikeres oktatói (FCP) vizsga utáni következő szint a minősített oktatói (CFCP) titulus megszerzése, amely az eddig végzett munka szigorú minőségbiztosításán, az oktatás kiváló minőségén és az elvárásoknak való megfelelésen alapszik.

2014

CREIGHTON MODEL FertilityCare Practitioner Final Certificate Examination

A 16 hónapos tanulmányi program lezárásaként – az összes szintvizsga, és vizsgafeltétel teljesítésével – hatórás szóbeli és írásbeli záróvizsgát tettem, jóval a vizsgaátlag feletti, 92%-os eredménnyel.

2013

CREIGHTON MODEL FertilityCare Practitioner Education Program /EPII, On-Site Visit, SPII/

A második oktatási szakasz szóbeli vizsgáján sikeresen túljutva folytatódott a felügyelet melletti oktatói munkám, még több klienssel. A nyár folyamán felügyelő tanárom, Ann M. Prebil eljött Magyarországra, hogy két teljes napon át megfigyelje az oktatásom összes látható, és mögöttes folyamatát, korrigálja az esetleges hibákat, tanácsokat adjon. Ezen a kétnapos vizsgán is maximálisan megfeleltem.

2012

CREIGHTON MODEL FertilityCare Practitioner Education Program /EPI, SPI/

Miután kedvezően bírálták el jelentkezésemet az oktatói programra, szeptemberben megkezdtem tanulmányaimat. Az első oktatási szakasz három szintvizsgáján kimagasló eredményeket értem el, amely után fél évig felügyelet mellett tanítottam – munkámat a CREIGHTON Módszer egyik alapítója, Ann M. Prebil segítette.

Bővebb információt szeretne?

Örömmel válaszolok kérdéseire !
  Vélemények

  _

  „Hiszek abban, hogy nem véletlen nyúlunk egy könyvért a könyvespolcon, hogy nem véletlen nyitjuk ki, ahol éppen kinyitjuk, és hiszek abban, hogy emberek, módszerek, élmények nem véletlenül találkoznak, hanem sorsszerűen. Nekünk is így kellett veled, és a módszerrel találkoznunk, amiért örökké hálásak leszünk, hiszen azóta megszületett várva-várt kislányunk is.”

  Szilvia (23) és Balázs (29) – Zselíz, Szlovákia

  „Jó rátalálni ilyen emberekre, mint amilyen Te vagy!!! Főleg egy PCO-ban szenvedőnek, ahol tényleg szükség van a bátorításra, jólesik az embernek, ha igazi segítségre talál.”

  V. Réka (24) – Pomáz

  „Kedves Eszter! Nagyon köszönünk mindent, nagyon megkedveltünk! Remélem, hogy találkozhatunk akkor is, ha éppen nem tanulunk! Köszönöm a sok tanácsot, hasznos információkat! Először érzem azt az elmúlt hét évben, hogy haladunk és ezt a tőled tanultaknak köszönhetjük!”

  Zsuzsa (38) és Zoltán (38) – Szőlősgyörök

  Köszönöm, hogy megmutattad, hogyan működik a testem! Tényleg csak egy icipici odafigyelés kell, és az ember képessé válik olvasni a teste jelzéseiből. Hihetetlen, hogy néhány hónap után könnyedén meg tudom állapítani a termékeny napjaimat! Izgalmas dolog belekukkantani a természetes folyamatokba, érezni, látni és érteni a testem működését, így a szeleburdiságom ellenére kiszámíthatóvá válik a ciklusom és tervezhetőbbé válik az életem.
  Nem utolsó sorban nagyon jól esnek a mély és szeretetteljes beszélgetések, és a sok támogatás.

  B. Tünde (36) – Budapest

  „Nagyon nagy lendülettel tanítasz, és maximalista vagy! Ritka kincs!”

  M. Virág (36) – Budapest

  „Az értékelésem lehet, hogy egy picit sablonos, de Te és a munkád egyáltalán nem az! Köszönöm azt a tisztességes és szakmailag lelkiismeretes hozzáállást, amivel az első perctől kezdve támogattál és segítettél bennünket! Azonkívül, hogy szakmailag mindent megkaptunk Tőled, egy jó barátra is leltem benned és rajtad keresztül megismertem olyan embereket, akik értékrendjükkel és barátságukkal tovább gazdagítják életünket! Párommal sok sikert kívánunk Neked és a Klienseidnek is a céljaik eléréséhez!”

  Kata és László – Dunaharaszti

  „Csodállak a lelkesedésedért!!!!!! Meg azért, hogy időt, és erőt nem kímélve csinálod, ezt tényleg nem lehet másképp!”

  Sz. Gabriella (28) – Debrecen

  „Nagyon köszönöm a legutóbbi alkalmat is, szuperül éreztem magam, sajnálom, hogy ritkulnak a találkák, de mindig öröm újra várni a következő alkalmat! Hihetetlen, hogy mennyi újat tanulok magamról, a saját ciklusomról, és hogy mennyit változott a saját önképem is ezalatt a pár hónap alatt.”

  K. Enikő (29) – Budapest

  „Az oktatáshoz hozzátartozik az emberség, a szelídség és a türelem. Ezt tényleg csak így lehet csinálni, és te így is állsz hozzá. Lelkesen, segítőkészen. Az sem egyszerű, hogy ahány házaspár, annyi történet és annyi kérdés. Mindegyikhez türelemmel és kitartással lenni – csodállak érte, és kívánom, hogy legyen hozzá kitartásod még sokáig!”

  Edina (31) és Csaba (33) – Kolozsvár, Erdély

  „Örülünk, hogy belevágtunk a módszer elsajátításába, és hogy ezt pont tőled tanulhatjuk meg. Nagyon jól összeszedett áttekintés volt a Bevezető Előadás. Zoli is megjegyezte hazafelé, hogy ő most döbbent rá, hogy milyen rövid idő is az, amíg nyitva van a termékenységi kapu.”

  Orsi (35) és Zoli (40) – Budapest

  „A tegnapi konzultáció óta azt hiszem neked nagyon is karizmád, hogy taníts, annyira be tudsz minket lelkesíteni, sokat segítesz ezzel is, hogy ne görcsöljek apróságokon. Köszönöm, hogy engem is bátorítasz, most már jobb a helyzet, mint 1-2 hónapja volt, úgy érzem egy kis görcs kiszakadt belőlem és bátrabban állok az egészhez.”

  Brigitta (38) és Csaba (36) – Budapest

  „Nagyon belelkesedtünk a Bevezető Előadás óta, még a férjem is, tetszenek neki nagyon a matricák, este el is kezdjük majd ragasztgatni. Végre egy közös módszer!”

  Gabi (22) és András (25) – Balatonfüred

  „Tudom, hogy milyen komoly oktatást kaptatok, hogy veletek, oktatókkal is komolyan foglalkoznak és nektek is teljes erőbedobással ott kell lenni a tanítás során. Ez nekünk “klienseknek” egy megerősítés, hogy tudjuk, hogy mennyi minden van amögött, amit Te adsz át nekünk. Köszönjük.”

  Ancsa (27) és Peti (26) – Budapest

  “Anyukaként fontos volt számomra, hogy kamasz lányaim tájékozottan lépjenek be a felnőtté válás kapuján, ezért meghallgattuk együtt a Bevezető Előadást. A lányoknak egyelőre még túl intim mással megbeszélni a termékenységi jeleket, de azért figyelnek a ciklusukra. Remélem, hogy szép lassan fontossá válik majd önmaguk megfigyelése, és nem a mesterséges utat választják. Mindenesetre örülök neki, hogy mástól is hallottak a természetes folyamatokról, köszönjük a lehetőséget, remélem még találkozunk.”

  Lili (14) és Nóra (15) édesanyja – Budaörs

  „Köszönöm a sok bátorítást, jó tudni, hogy hozzád bármikor fordulhatunk. Ez az, ami sok orvosból hiányzik, ezért is megy el az ember kedve attól, hogy igazán kivesézze, utána járjon mi is lehet az oka annak, hogy nehezen fogan meg a baba. Néha csak egy jó szó hiányzik, amiből az ember még hetekig táplálkozni tud – nálad pedig akár hónapokra is fel lehet töltekezni ezekből. Fontos, hogy együtt keressük a megoldást a problémára, és látom, hogy te is minden erőddel ezen vagy. Ez egyfajta kitartást ad nekünk is a folytatáshoz.”

  Anna (26) és Tamás (31) – Szigetszentmiklós

  „Nagyon köszönjük a tegnap esti előadást, nagyon jó volt, sok újdonságot tudtam meg, amire eddig nem is figyeltem, de most már jóval több dologgal tisztában vagyok. Remélem, hogy a táblázatot is precízen tudom majd vezetni, mert jó lenne, ha ez alapján kiderülne, miért is ilyen nehézkes, hogy megfoganjon a kisbabánk.”

  Adrienn (34) és Kristóf (39) – Budapest

  „Örülök, hogy a konzultáción megint találkoztunk, még ha eléggé ki is voltam facsarva, de nálad mindig feltöltődök, sok pozitív energia cserélt helyet, és én nagyon feldobódtam! :-)”

  T. Melinda (35) – Budapest